Qëllimi ynë është i thjeshtë

Lidhni punë të shkëlqyera dhe kandidatë të mahnitshëm

Fillo

Ekipi ynë

Ardiana Pira

CEO

Vincent

CTO

Andreea

Menaxher i rekrutimit

Crina

Rekrutuesi

Veronika

Rekrutuesi

Lumi

Perfaqesues Shitjesh

Diana

Rekrutuesi

Geanina

Rekrutuesi

Dëshironi të punoni me ne?

Bashkohuni me ne tani!